Palvelumme

Päihdekuntoutus

Olemme 13-paikkainen yhteisö, jonka jokaisella asiakkaalla on nimetty omaohjaaja. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa ja tukee päihdeongelman ja käytännön asioiden hoidossa. Tarjoamme mahdollisuuden psykiatrian erikoislääkärin vastaanottoon viikoittain, terveyttä ja hyvinvointia lisäävän ympäristön, puulämmitteisen rantasaunan paljuineen, mahdollisuuden säännölliseen ohjattuun kuntosaliharjoitteluun, sekä musiikkitilan soittimineen.

Meillä voit myös kokeilla lääkkeettömiä hoitomuotoja, kuten kiinalaisen lääketieteen mukaisia kehoakupunktiohoitoja ja Neurosonic-tuolia. Asiakkaamme osallistuvat AA- ja/tai NA-ryhmiin kolme kertaa viikossa.

Lisätietoja

Lääke-ja terveydenhoito

Kostamokodilla toteutamme sekä lääkkeellistä- että lääkkeetöntä terveydenhoitoa. Henkilökuntamme huomioi ja dokumentoi asiakkaan oireita, käyttäytymistä, toimintaa ja ajatuksia. Psykiatrian erikoislääkäri käy yhteisössämme joka viikko. Lääkäri arvioi, tutkii ja diagnosoi ja yhdessä asiakkaan kanssa päättää jatkotoimenpiteistä.

Lisätietoja

Perhekuntoutus

Perhekuntoutuksessamme on paikat kolmelle perheelle. Tavoitteenamme on turvata päihteetön raskausaika ja opastaa perhettä itsenäiseen arjessa selviytymiseen. Päihdekuntoutus ja vanhemmuuteen tukeminen kulkevat rinnakkain. Prosessissa on aina tukena lastensuojelu. Perhekuntoutuksen valkoinen talo sijaitsee yksilökuntoutuksen kanssa samassa pihapiirissä, ja asiakkaat käyttävät samoja hyvinvointi- sekä lääke- ja terveydenhoito palveluita.

Lisätietoja

Päivystyspuhelin 24/7: 013 312 790
Päihdekuntoutus:
Perhekuntoutus:

Sähköposti: info@kostamokoti.fi
Osoite: Pitkälammentie 12, 83430 Käsämä