Sairaanhoitaja Kostamokotiin

 

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.7.2024 alkaen.

Kostamokoti tarjoaa psykososiaalista päihdekuntoutusta kognitiivisella työotteella täysi-ikäisille huume- ja sekakäyttäjille sekä päihdeperheille. Päihdekuntoutuskotimme sijaitsee Käsämässä Pohjois-Karjalassa.

Sairaanhoitajana työskentelet päihdekuntoutuksessa olevien asiakkaiden tukena ja apuna. Työssäsi toteutat Kostamokodin arkea yhdessä työryhmän tuella. Työskentelyperiaatteisiin kuuluu työskennellä asiakkaan edun mukaisesti. Työtehtäviisi kuuluu vastata yhdessä Kostamokodin lääkärin ja sairaanhoitajien kanssa turvallisesta lääkehoidon ja terveydenhoidon toteuttamisesta. Moniammatilliseen työryhmään kuuluu 22 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa ja Valvira-rekisteröintiä. Odotamme taitoa ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, palveluhenkistä- ja positiivista asennetta. Työskentelet osana työryhmää, joten tiimityöskentelytaitoja ei sovi unohtaa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta päihde- ja mielenterveystyöstä. Työ on kolmivuorotyötä painottuen aamu- ja iltavuoroihin.

Tarjoamme sinulle:

  • loistavan työyhteisön kauniilla miljööllä
  • mahdollisuuden vaikuttaa työpäivän sisältöön ja työvuorosuunniteluun
  • mahdollisuuden henkilökohtaiseen työnohjaukseen sekä ryhmä työnohjaukseen
  • monipuoliset koulutusmahdollisuudet
  • kahden viikon perehdytysjakson, jolloin sinulla on apuna ja tukena valittu työntekijäpari työvuorossasi

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen raija.kantola@kostamokoti.fi. Hakuaika on 19.5.2024 asti. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan. Rikosrekisteriote vaaditaan.

Lisätietoja antaa:

Vastaavaohjaaja Raija Kantola p. 040-5247537 tai liiketoimintapäällikkö Juha Kröger, p. 0400-363018

Tutustu Kostamokotiin sivuillamme:  www.kostamokoti.fi

Ihminen tarvitsee elämäänsä siivet. Tule auttamaan niiden löytämisessä. Kostamokodissa tarjoamme psykososiaalista päihdekuntoutusta kognitiivisella työotteella täysi-ikäisille huume- ja sekakäyttäjille. Käsämässä sijaitsevassa päihdekuntoutuksessa teemme aina yksilöllistä työtä jokaisen asiakkaan kanssa. Teemme pykälää parempaa maailmaa osana Honkalampea. Honkalampi-säätiö tekee työtä esteettömän ja sujuvan arjen puolesta. www.honkalampi.fi

 

 

 

Takaisin uutislistaukseen

Päivystyspuhelin 24/7: 013 312 790
Päihdekuntoutus:
Perhekuntoutus:

Sähköposti: info@kostamokoti.fi
Osoite: Pitkälammentie 12, 83430 Käsämä