Sairaanhoitaja tai lähihoitaja Kostamokodin Perhekuntoutukseeen

Sairaanhoitaja tai lähihoitaja Kostamokodille Liperin Käsämään.

Kostamokodin perhekuntoutus sijaitsee Liperin Käsämässä vanhassa maatalon pihapiirissä Pitkälammen rannalla. Kostamokoti tarjoaa perhekuntoutuksen lisäksi päihdekuntoutusta. Päihdekuntoutusyksikkö ja perhekuntoutusyksikkö sijaitsevat samassa pihapiirissä.

Kostamokodissa työskentelee 20 rautaista ammattilaista. Työryhmään kuuluu sosionomeja, lähihoitajia ja sairaanhoitajia. Lisäksi Kostamokodilla vierailee viikoittain psykiatrian erikoislääkäri ja muita erikoisosaajia kuntoutuksen tukena.

Kostamokoti tarjoaa perhekuntoutusta kolmelle perheelle, jossa vanhemmuuden tukeminen ja psykososiaalinen päihdekuntoutus kulkevat tarvittaessa rinnakkain. Asiakkaana meillä voi olla raskaana olevia äitejä puolisoineen ja/tai vanhempi/vanhemmat leikki-ikäisten lasten kanssa.

Työskentelet perhekuntoutuksessa olevien perheiden kanssa ja työtäsi ohjaa perheiden yksilölliset tarpeet. Työtäsi toteutat yhdessä muun työryhmän tuella. Keskustelemme ja suunnittelemme toimintaa yhdessä asiakkaiden kanssa, joten toivomme sinulta asiakaslähtöistä asennetta. Tehtävässä tarvitset myös itsenäisen työskentelyotteen. Työskentelet osana työryhmää, joten ei tiimityöskentelytaitoja sovi unohtaa. Sairaanhoitajana tehtäviisi kuuluu myös lääkärinkierrolle osallistuminen ja lääkehoidosta vastaaminen yhdessä muiden sairaanhoitajien kanssa.

Tehtävään valitulla tulee olla sairaanhoitajan tai lähihoitajan tutkinto ja Valvira-rekisteröinti. Arvostamme aikaisempaa kokemusta perhe- ja/tai päihde- ja mielenterveystyöstä.

Työ on kolmivuorotyötä, sairaanhoitajana työaikasi kuitenkin painottuu aamu- ja iltavuoroihin. Lähihoitajana työaikasi on sovittavissa painottuen yövuoroihin tai tasaisesti kolmivuorotyöhön.

Tarjoamme sinulle:

 • Kattavan työterveyshuollon
 • Vapaa-ajan vakuutuksen
 • Mahdollisuuden laajaan lisäkoulutukseen ja itsesi kehittämiseen
 • Yksilö- ja ryhmätyönohjauksen
 • Mahdollisuuden vaikutta työvuoroihin
  • Otamme työvuorosuunnittelussa huomioon elämäntilanteesi ja toiveesi
 • Pitkän perehdytyksen
 • E-Passin
 • Mahdollisuuden verovapaaseen polkupyöräetuun
 • Loistavan asiakas- ja henkilöstöyhteisön

Työsuhteessa ja palkkauksessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan TES:iä. Rikosrekisteriote vaaditaan.

Tehtävä täytetään sopivan tekijän löydyttyä. Lähetä hakemuksesi Satu Kieloaholle (satu.kieloaho@kostamokoti.fi) viimeistään 26.11.2023. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Juha Kröger p. 040 036 3018 ja perhekuntoutuksen vastaavaohjaaja Satu Kieloaho p. 040 128 6226. www.kostamokoti.fi

 

Takaisin uutislistaukseen

Päivystyspuhelin 24/7: 013 312 790
Päihdekuntoutus:
Perhekuntoutus:

Sähköposti: info@kostamokoti.fi
Osoite: Pitkälammentie 12, 83430 Käsämä